De mobiele revolutie zorgt niet enkel voor meer mobiele bezoekers, maar wijzigt ook de manier waarop mensen zoeken. Meer dan 70% van de mobiele zoektermen bevatten een plaatsnaam. Voor een lokaal bedrijf kunnen die mobiele zoektermen bijgevolg van groot belang zijn om nieuwe klanten aan te trekken, of leads te verzamelen.

Meer omzet, voor minder uitgaven
Wij zorgen voor een maximale zichtbaarheid in de regio die je bedient. Het heeft namelijk geen zin om te adverteren in Anzegem, als je enkel in Limburg actief bent. Al de clicks die je daar verzamelt is geldspilling, en als men je contacteert ook tijdsverspilling, want je kan die klanten niet verderhelpen. Echte potentiële klanten blijven ondertussen in de kou staan.

Transparant samenwerken
We maken er geen geheim van hoe we werken. Er zijn namelijk geen geheime truken, die ervoor zorgen dat je plots van 2 leads per dag naar 15 gaat. Dat is het resultaat van een geïntegreerde en meetbare strategie, die tijd, focus en expertise vereist.

We gaan van start met het afbakenen van je gebied. Iedere marketingcent die we spenderen buiten dit gebied is weggegooid geld. En laten we dat vooral niet doen.

Hoe verhogen wij je lokale zichtbaarheid?

  • We optimaliseren je website voor de regio die je bedient
  • We passen de regels toe van  SEO (zoekmachine optimalisatie)
  • We zetten unieke SEA (zoekmachine advertenties) op
  • We zorgen ervoor dat je maximaal resultaat haalt uit je Google Mijn Bedrijf.
  • We zorgen ervoor dat je heel eenvoudig te bereiken bent, ook mobiel.

Meer weten? Contacteer ons voor een open gesprek.