De filosofie van 12, is even simpel als moeilijk. Ieder jaar werken we met maximaal 12 nieuwe klanten uit de regio Leuven. Dat doen we om deze 5 redenen. (We hadden er ook 12 kunnen geven)

1. Verhoogde betrokkenheid
Dit zorgt ervoor dat we persoonlijk betrokken kunnen zijn bij alle projecten en alle klanten. Wij kunnen klanten veel leren, maar we zijn ervan overtuigd dat wij ook veel kunnen leren van klanten. Daarom kiezen we ervoor om nauw betrokken te blijven bij de projecten. En dit zowel op strategisch als op uitvoerend niveau.

2. Uitzonderlijke kwaliteit
Als bedrijf zijn we ervan overtuigd dat het op lange termijn veel rendabeler is om een diepgaande band op te bouwen met 12 bedrijven, dan een losse met 36 bedrijven. We zijn bedrijvenbouwers, geen gladde verkopers. 12 klanten geeft ons de mogelijkheid om kwaliteit te leveren op technisch, operationeel en menselijk vlak.

3. Uitbreiden kennis
De filosofie van 12 laat ons ook toe om niet dag in dag uit aan projecten te werken, maar ook stil te staan bij het bijwerken van onze kennis, het werken aan extra certificaten of seminaries bij te wonen of te geven.

4. Olijk ondernemen
NetRaket is een bedrijf dat andere bedrijven laat groeien, maar zelf hebben we ook een aantal e-commerce – en andere bedrijven, die we graag doen groeien. En waar we voor eigen rekening kunnen experimenteren om de geleerde lessen te integreren in de strategie van onze klanten. (Uiteraard zullen we geen samenwerking aangaan met bedrijven uit onze sector.)

5. Meer dan werken
Ook al voelt het vaak niet als werken, maar onze filosofie van 12 zorgt er ook voor dat we een evenwicht hebben tussen werken voor onszelf en anderen, maar ook tijd hebben voor onze gezinnen en fikse dosis sport. Wij zijn ervan overtuigd dat een evenwichtig leven, met regelmatige herbronning ervoor zorgt dat je beter gefocust bent en beter in staat bent om de juiste beslissingen te nemen. Bovendien zijn we een cracks in time-management.